h Dolar 32,5895 % 0.3
h Euro 34,7670 % 0.3
h Altın (Gr) 2.488,50 %0,18
h Ons Altın 2.377,69 %-0,05
h Bitcoin 2050836 %2.6861
a

Finike’den deprem bölgesine yardım

Antalya‘nın Finike ilçesinde belediye tarafından organize edilen kampanya ile kısa süre toplanan gıda malzemesi, su, sebze- meyve, battaniye ve yataktan oluşan yardım malzemeleri İzmir’e gönderildi.

Yardım malzemeleri Finike Belediyesi ekipleri tarafından depremde zarar gören vatandaşların kullanması amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teslim edildi. İzmir halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, yardımda bulunan Finike halkına da teşekkür etti.

Başkan Geyikçi, “Depremin ardından harekete geçerek, yardım kampanyasını başlattık. Anons sistemi ile tüm mahallelerimizde hemşehrilerimize duyuru yaptık. Güzel yürekli hemşehrilerimiz seferber olmuşçasına yardım malzemelerini kısa sürede temin ederek, belediyemize iletti. Su, sebze-meyve, battaniye ve gıda malzemelerinden oluşan yardımlar kamyona yüklenerek, cumartesi akşamı ekiplerimiz ile yola çıktı. Pazar sabah saatlerinde İzmir’e ulaşan kamyonumuz yardım malzemelerini teslim etti” dedi.

Kısa sürede bir kamyon malzeme toplandığını belirten Başkan Geyikçi, “Gönlü zengin, yardımsever hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimiz Elazığ depremi sonrasında da felaketten zarar gören vatandaşlarımıza yardımcı olmak için seferber olmuştu. Ayrıca aşevimize, köylerimizde yaşayan hemşehrilerimize yardımcı olma konusunda da desteklerini esirgemiyorlar. Sağ olsunlar” diye konuştu.

Kaynak: DHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.