h Dolar 32,5038 % 0.08
h Euro 34,7826 % 0.08
h Altın (Gr) 2.496,26 %0,50
h Ons Altın 2.391,52 %0,54
h Bitcoin 2080274 %-1.3893
a

Antalyaspor’da hedef 3 puan

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, 4 haftalık 3 puan hasretine Kasımpaşa deplasmanında son vereceklerini söyledi.

Son haftalarda puan kayıpları yaşayan FT Antalyaspor, 4 lig maçında da 3 puanla tanışamadı. Teknik Direktör Tamer Tuna ile yol ayrımı yaşayan kırmızı-beyazlıları yardımcı antrenörler Kasımpaşa maçına hazırlıyor. Güney ekibinde Kasımpaşa karşısında, Jahovic, Amilton kart cezası, Drole, Bahadır Öztürk, Serdar Gürler, Hakan Özmert, Bahadır Öztürk ve Doğukan Sinik ise sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

 

“3 puanla dönmek istiyoruz”

Basın Sözcüsü Murat Süğlün ise takımın son haftalarda istemedikleri puan kayıpları yaşadığını vurguladı. Antalyaspor’un her yönüyle güçlü ve kaliteli bir takım olduğunun altını çizen Süğlün, “Hocamız olmasa da Kasımpaşa maçına aynı şekilde hazırlanıyoruz. Tamer Tuna ayrılsa da diğer hocalarımız takımı en iyi şekilde maça hazırlamaya devam ediyor. Bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Kasımpaşa iyi bir takım ve etkili futbol oynuyorlar. Zor bir maç olacak. İyi mücadele edip galip gelmek istiyoruz. Artık tek amacımız Kasımpaşa deplasmanından 3 puanla dönmek” dedi.

Kaynak: İHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.