h Dolar 32,5218 % -0.08
h Euro 35,0240 % -0.08
h Altın (Gr) 2.429,48 %0,27
h Ons Altın 2.327,75 %0,53
h Bitcoin 2064161 %-4.46463
a

LÖSEV mandalinaları satışa çıktı

Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) ait Seferihisar’da bulunun mandalina bahçesinden toplanan organik mandalinalar, Antalya LSVDükkan’da satışa çıktı. 3 kiloluk özel kutulu paketlerde gönüllüler tarafından paketlenerek satışa çıkarılan mandalinalardan elde edilen gelir, lösemi hastası çocukların tedavisinde kullanılacak.

Antalya LSVDükkan mağazasında LÖSEV bahçelerinde üretilen organik mandalinalar satışa çıktı. Bahçenin bulunduğu Seferihisar’dan gelen 2 ton mandalina, gönüllüler tarafından paketlenmeye başlandı. 3’er kiloluk kutulara konulan mandalinaların içine de LÖSEV’i ve çalışmalarını anlatan notlar konuldu. Mandalinaların satışından elde edilen gelir, lösemi hastası çocuklar ve ailelerine destek olacak.

Mandalinaları sarartmak için kanserojen gaz ve zehirli parafin kaplaması yapılmadığını, tamamen organik ve doğal kokulu olduğunu belirten LÖSEV Genel Koordinatörü Füsun Emecan Özcan, “Mandalinalar ince kabuklu ve çekirdeksiz. LÖSEV olarak, Antalyalı yardımseverlerden destek istiyoruz. Bu yılbaşında evinizde bizim mandalinamızı yiyin. Bu satışlardan elde edilecek gelir, bizler için çok önemli” dedi.

Kaynak: DHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.