h Dolar 32,3787 % 0.18
h Euro 35,0555 % 0.18
h Altın (Gr) 2.324,42 %0,23
h Ons Altın 2.233,48 %0,04
h Bitcoin 2272623 %-0.58988
a

Sahildeki büfeler ihaleyle kiraya verildi

Demre Belediyesi’ne ait sahildeki üç büfe açık ihale usulü ile kiraya verildi.

Demre Belediyesi’ne ait Demre’nin Kömürlük Plajı’ndaki Sahil Parkı’nda bulunan üç büfe açık ihale yöntemi ile kiraya verildi. Demre Belediyesi Kültür Salonu’nda yapılan ihalede Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya başkanlığında yedi kişilik ihale komisyonu oluşturuldu. Komisyonda Belediye Başkan Yardımcısı Salih Günay, belediye meclis üyeleri Gülsüm Cengiz, Muhammet Tural ve belediye yetkilileri yer aldı. İhaleyi Esnaf Odası Başkanı Mahmut Perçin, CHP İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şahin’in de yar aldığı çok sayıda kişi izledi.

İhale öncesi bir konuşma yapan Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, “Şeffaf yönetim anlayışı gereği Sahil Parkı’nda bulunan 2, 3 ve 4 nolu büfelerimizin, sizlerin huzurunda açık artırma yöntemiyle ihalesini yapacağız. İki nolu büfemizin aylık muhammen bedeli 2 bin 250 lira, diğer iki büfemizin muhammen aylık bedeli de 2 bin liradır. Büfelerimiz deniz kıyısında ve Sahil Parkı’nın içindedir” diyerek ihaleyi başlattı.

Kıran kırana geçen ihale sonrasında bir nolu büfeyi aylık 7 bin 300 lira + KDV kira bedeli ile Tahir Kaya adlı girişimci, iki nolu büfeyi aylık 6 bin lira + KDV kira bedeli ile Süleyman Şekerci adlı girişimci, 3 nolu büfeyi de aylık 3 bin lira + KDV kira bedeli ile İbrahim Cengiz adlı girişimci aldı.

Başkan Kocakaya, büfelerin ihalesini alan üç girişimciyi kutlayarak, “Hayırlı olsun. Üçünüze de bol kazanç diliyorum” dedi.

Kaynak: DHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.