h Dolar 32,4652 % -0.08
h Euro 34,8720 % -0.08
h Altın (Gr) 2.419,63 %-0,09
h Ons Altın 2.317,93 %-0,03
h Bitcoin 1873303 %-3.80081
a

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan yüz yüze eğitim açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “İlk-ortaokullarda yüzde 80’in üzerinde katılım var. İlk haftayı çok olumlu geçirdiğimizi gördüm” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu.

Selçuk, şunları söyledi:

* Twitter hesabıyla Instagram hesabında farklılık var. Twitter’ı açsa görecek takip ettiğimi.

* Tamamen mantıksız ve bir şekilde karmaşa oluşturmak şeklinde. Kurumsal olarak asılsızdır diye bir tweet attık. Hiç önemsemedim.

YÜZ YÜZE EĞİTİMDE İLK HAFTA

* İlk günden beri bir şekilde turladım Türkiye’yi ve okul okul gezme fırsatım oldu. Bizzat görerek gözlem yapma fırsatım oluyor. Şehirleri dolaşmadığımız zaman bazen uzaktan gelen bilgileri çok iyi süzemiyoruz.

* Çocuklarda da zıplama hissiyatı var. O kadar mutlular ve gözleri parıldıyor ki okulu çok özlemişler.

* Bugün de Ankara’da bir ortaokula gittim. Çocuklar ortaokulda gerçekten bahçede zıplıyorlar. Öğretmen odasına gittiğimde sürekli teşekkür alıyorum öğretmenlerden.

* İlk-ortaokullarda yüzde 80’in üzerinde katılım var. İlk haftayı çok olumlu geçirdiğimizi gördüm.

* Duruma göre kısmı açılma yerinde kararla şehir bazlı açılıp kapanma olabilir diye geçen sene Mart ayında 4 senaryo sunmuştuk. Okullar biraz geçişkenlik içeren kurumlar.

* Valilikler kendi şehirlerindeki duruma somut olarak bakıp ‘biz bu süreci bir haftaya yayalım’, ‘bunu idare edebiliriz’ gibi yerel kararlar alabilirler.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.