h Dolar 32,3703 % 0.15
h Euro 34,9665 % 0.15
h Altın (Gr) 2.323,98 %0,21
h Ons Altın 2.233,48 %0,04
h Bitcoin 2280017 %0.39872
a

SON DAKİKA | Fenerbahçe’de Erol Bulut ile yollar ayrıldı! Emre Belözoğlu…

Son dakika…. Fenerbahçe Kulübü, Teknik Direktör Erol Bulut’un görevine son verildiğini duyururken, kalan maçlarda takımın başında Sportif Direktör Emre Belözoğlu’nun olacağı açıklandı. İşte Fenerbahçe’nin yaptığı paylaşım…

Süper Lig’de şampiyonluk umutları azalan Fenerbahçe, milli ara sırasında Teknik Direktör Erol Bulut ile yolların ayrıldığını, kalan maçlarda takımın başında Sportif Direktör Emre Belözoğlu’nun görev alacağı belirtildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kuruluyla yaptığı toplantı sonrası teknik direktör Erol Bulut ile yolları ayırma kararı aldı. Erol Bulut Samandıra’ya geldiğinde bu karar kendisine tebliğ edildi. Teknik direktör Erol Bulut da tesislerde futbolcularla ve kulüp personeliyle vedalaştı.

Teknik direktör Erol Bulut ile birlikte yardımcıları Mehmet Yozgatlı, Pantelis Pantelopoulos, İbrahim Kemal Menderes ve Erol Bulut’un basın danışmanı Volkan Küçük ile de yollar ayrıldı. Emre Belözoğlu’nun teknik heyete yeni isimler ekleyebileceği gelen haberler arasında.

Emre Belözoğlu’na da antrenman sonrası bu karar tebliğ edildi ve Emre Belözoğlu yarın takımın başında ilk antrenmanına çıkacak. Futbolun umut vermemesi, takımda teknik heyete olan inancı kalmaması nedeniyle Erol Bulut ile yolların ayrılma kararı alındı.

Sezon başında göreve getirilen Teknik Direktör Erol Bulut, 31 hafta sonunda 18 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 59 puan topladı. Ligde üçüncü sırada yer alan sarı lacivertliler, bir maçı eksik lider Beşiktaş’ın 5 puan, ikinci sıradaki Galatasaray’ın ise 2 puan gerisinde bulunuyordu. Sarı lacivertliler Erol Bulut yönetiminde, Türkiye Kupası’na ise Çeyrek Final’de Başakşehir’e yenilerek veda etmişti.

İşte Fenerbahçe’den yapılan Erol Bulut ve Emre Belözoğlu açıklaması:

2020-21 sezonu itibariyle Futbol Takımımızın Teknik Direktörlük görevini yürüten Sayın Erol Bulut ile yollarımız bugün itibarıyla karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır. Fenerbahçe’mizin çatısı altında bugüne dek verdiği hizmetler için Erol Bulut’a teşekkür ediyor; kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz. Sezonun geri kalan haftalarında, Yönetim Kurulumuzun almış olduğu kararla, Sportif Direktörümüz Emre Belözoğlu futbol takımımızın teknik sorumlusu olarak görev yapacaktır. Süper Lig’de mücadelesini Emre Belözoğlu’nun yönetiminde sürdürecek olan takımımıza başarılar diliyoruz.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.