h Dolar 32,3202 % 0.2
h Euro 35,1032 % 0.2
h Altın (Gr) 2.298,11 %0,92
h Ons Altın 2.214,58 %0,92
h Bitcoin 2312141 %2.54209
a

Normalleşmeyle birlikte dünyaca ünlü Kaputaş Plajı’na yoğun ilgi

Antalya‘nın Kaş ilçesinde kumu ve turkuaz rengiyle dünyaca ünlü Kaputaj Plajı, normalleşmeyle birlikte yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.

Antalya’nın Kaş ilçesine 20 kilometre uzaklıktaki altın sarısı kumu ve turkuaz renkli suyuyla ünlü Kaputaş Plajı, normalleşmenin ilk günlerinde ziyaretçi akınına uğradı. Dağ ile denizin arasına sıkışan Kaputaş Plajı, yeşili ve maviyi bir arada sunmasıyla yerli ve yabancı binlerce misafirin ilgi odağı oluyor. Kaş-Kalkan yolu üzerinde araçlarını yol kenarına park eden ziyaretçiler, daha sonra 187 basamak inerek plaja ulaşıyor. Korona virüs sürecinde başlayan normalleşmeyle birlikte ünlü plaj, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Ziyaretçiler hem plajı yüksekten gören seyir noktalarından hem de altın rengi kumların üzerinde öz çekim yapmayı da ihmal etmedi.

Kaş Belediyesi tarafından işletilen plajda korona virüs tedbirleri de ön planda yer alıyor. Plajın girişinde tedbirlere ilişkin bilgiler yer alırken, plajdaki yerleşimin de sosyal mesafe kuralı gözetilerek yapıldığı görüldü.

 

“Rengi çok güzel”

Duygu Salk, tatilini Antalya’da geçirdiğini ifade ederek, “Kaputaj Plajı’nın güzelliğini biliyoruz. Birkaç kez niyetlenmiştik ama gelememiştik. Çok sıcak bir hava var, normalleşmenin de ilk günleri. Plajın rengi çok güzel, ünlü bir yer zaten. Görüntüsü bile yeter. Kısıtlamalar bizi etkilemişti, şimdi nefes aldığımızı hissediyoruz. Yine sosyal mesafe ve maske kuralına dikkat edip tatilimizi yapacağız” diye konuştu.

Görev yaptığı Bitlis’ten memleketi Antalya’ya tatile geldiğini belirten Sinem Gül, “Ailem Antalya’da yaşıyor. Bir haftadır buradayım. Normalleşmenin başladığı bugünlerde Antalya’ya mutlaka herkes gelsin. Bugün Kaputaj Plajı’na geldik ve kalabalık. Suyu çok güzel, buralı olsam da ilk kez geldim. Gelip görülmesi gereken bir yer” dedi.

Kaynak: İHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.